Contactgegevens

Ritsema Agrarische Producten
J. Tilbusscherweg 26
9999 XB Stitswerd

Tel.: 0595-551260

B.T.W. nr. NL 800877639B01
K.v.K. nr. 01166909

Paardenhooi

Paardenhooi van Ritsema Agrarische Producten is een structuurrijk hooiproduct. Dit gras heeft langer de tijd gekregen om te groeien. Hierdoor heeft paardenhooi een grove structuur en bevat het minder eiwitten en suikers dan weidehooi. Dit maakt paardenhooi uitermate geschikt om aan paarden te voeren. Door de grove structuur is paardenhooi ook geschikt als bijproduct voor koeien om de penswerking te stimuleren.

Al ons hooi wordt gewonnen van eigen land. Hierdoor hebben wij de volledige controle over  de kwaliteit van ons hooi. Door geregeld te controleren op de aanwezigheid van onkruid, kunnen wij garanderen dat er geen schadelijke onkruiden als ridderzuring, distels en Jakobskruiskruid in ons product zitten.

Wat ons onderscheidt van de concurrentie is onze aandacht voor een optimaal droog- en broeiproces. Nadat het hooi op natuurlijke wijze is gedroogd op het land, wordt het proces voortgezet in de loods. Hier worden de balen gedurende 8 weken continue in de gaten gehouden. Door middel van ventilators reguleren wij de temperatuur, zodat het broeiproces optimaal verloopt. Hierdoor blijft ons paardenhooi smakelijk en zijn wij in staat om een constante kwaliteit te waarborgen.

Paardenhooi is bij ons verkrijgbaar in:

  • Kleine balen met een gewicht van ongeveer 30 Kilo.
  • Grote balen met een gewicht van ongeveer 350 Kilo.

Neemt u voor meer informatie en actuele prijzen contact met ons op.

(c) Copyright Ritsema Agrarische Producten