Contactgegevens

Ritsema Agrarische Producten
J. Tilbusscherweg 26
9999 XB Stitswerd

Tel.: 0595-551260

B.T.W. nr. NL 800877639B01
K.v.K. nr. 01166909

Over ons

Wij hadden een melkveebedrijf maar door schaalvergroting en aanpassingen voor de mestopslag en de daarbij komende hoge investeringskosten zijn wij in 1984 begonnen met de handel in Hooi en Stro. We zijn in 1981 kleinschalig begonnen, we persten het hooi van ons eigen land ( ongeveer 23 Ha.) in kleine pakjes.

Het stro kochten we van akkerbouwers en persten het ook in kleine pakjes en leverden dit aan veehouders in de buurt om te strooien in de hokken en het voeren aan jongvee.In die periode zijn we ook begonnen met eigen transport door middel van een Unimog en aanhanger. In 1989 zijn we aan het Dierenpark in Emmen gaan leveren wat we nog steeds tot grote tevredenheid doen.In die periode hebben we onze eerste vrachtwagen aangeschaft.

In de loop van de jaren zijn wij verder uitgebreid . o.a. met de handel in gemalen en gehakseld stro en zaagsel.Ook kwam er meer vraag naar grote balen hooi en stro . We hebben nu een vaste loonwerker die grote balen voor ons perst zowel hooi als stro en we halen het met onze eigen shovel van het land en brengen het met onze eigen transport middelen bij de klant.

Momenteel kunnen we nog meer producten voor de agrariërs leveren zoals:

  • Zandslurven
  • Triveraband
  • Onderfolie
  • Beschermkleden
  • Wikkelfolie
  • Netten

Tevens hebben we een  shovel , mobiele kraan en een midi rupskraan voor diverse werkzaamheden zoals b.v. maaikorven.

MEDION DIGITAL CAMERA

(c) Copyright Ritsema Agrarische Producten