Contactgegevens

Ritsema Agrarische Producten
J. Tilbusscherweg 26
9999 XB Stitswerd

Tel.: 0595-551260

B.T.W. nr. NL 800877639B01
K.v.K. nr. 01166909

Weidehooi

Weidehooi van Ritsema Agrarische Producten is rijk aan voedingsstoffen (tot 850 VEM). Dit wordt enerzijds bereikt door de toepassing van doelgerichte bemesting, en anderzijds door de vruchtbare kleigrond waarop ons grasland is gelegen. Door de hoge voedingswaarde is weidehooi uitermate geschikt voor:

  • kalveren
  • schapen
  • geiten
  • konijnen

Al ons hooi wordt gewonnen van eigen land. Hierdoor hebben wij de volledige controle over  de kwaliteit van ons hooi. Door geregeld te controleren op de aanwezigheid van onkruid, kunnen wij garanderen dat er geen schadelijke onkruiden als ridderzuring, distels en Jakobskruiskruid in ons product zitten.

Wat ons onderscheidt van de concurrentie is onze aandacht voor een optimaal droog- en broeiproces. Nadat het weidehooi op natuurlijke wijze is gedroogd op het land, wordt het proces voortgezet in de loods. Hier worden de balen gedurende 8 weken continue in de gaten gehouden. Door middel van ventilators reguleren wij de temperatuur, zodat het broeiproces optimaal verloopt. Hierdoor blijft ons weidehooi smakelijk en zijn wij in staat om een constante kwaliteit te waarborgen.

Weidehooi is bij ons verkrijgbaar in:

  • Kleine balen met een gewicht van ongeveer 30 Kilo.
  • Grote balen met een gewicht van ongeveer 350 Kilo.

Neemt u voor meer informatie en actuele prijzen contact met ons op.

(c) Copyright Ritsema Agrarische Producten